God morgon

God morgon allihopa! Dagens planer är att Emil kommer hit om 1 timma typ och tittar på film,åker ut till stallet efter lunch och fixar Roma och Chaqiue som ska åka och hoppträna för Annelie. Är sjukt taggad har känts så jätte bra på sista tiden och på Söndag då köttar vi
110 och 120 i ånestad ! Tror Vilma ska hoppa 1m 110 m på Chaqiue , Lilleman får vila idag och leva livet i hagen . Ska pussa på honom lite ! Roliga planer för dagen , just nu försöker jag plugga lite men går så där :/ ska sätta på lite go musik skärpa till mig lite nu.
Haha orka...


Todays fun

Var på stan med min kära Evelina idag! Köpte ett skärp och ett par boots med nitar på .big like! Blev subway oxå med mycket prat om lite alltmöjligt. Syster tog hästarna idag så nu ska jag plugga och fixa mat tills de kommer hem . Men var en allmänt bra dag.



Chaquiline

Caquiline
Quite easy - Robin z
Halvblod sto född-01 ,senaste tillskottet i familjen.Har väl ägt henne i en månad lite drygt.Vi letade häst och sen så frågade tracy i vårt stall om jag kunde rida chaqiue en dag ,sen så red vi henne 2 gånger i veckan i typ 1 månad sen så slutade det med att vi köpte henne! Vilma min tvilling syster kommer mest tävla henne i framtiden ,men en så länge har både jag och Vilma tävlat henne upp till 110 hoppning och hon har gått 120 hoppning och msv dressyr tidigare. Rolig häst att rida arbetsvillig hoppar fint och ställer upp. Än så länge är vi jätte nöjda med henne och tycker om henne sjukt mycket . Här är lite bilder på henne!


Instagram

Följ mej på instagram ! hannaaedberg heter jag där :)


Attyrory Speedy

Attyrory Speedy
Imp.Irland
Speedy aka Lilleman är en D-ponny valack född -97 .han har varit i vår ägo sen 3 år tillbaka snart. Först dela jag och min tvillingsyster Vilma på honom men sen börja jag tävla Roma mer och då sa vi att vi skulle köra varsin häst!Så det senaste året har jag mest ridit honom hemma och trimmat dressyr och teknik hoppat honom mesans Vilma tävlar och tränat honom.
Han har Vilma tävlat upp till LA och han har tidigare gått MVSB .Speedy är nog den mest sociala ponnyn någonsin och kommer nästan alltid springande fram till en i hagen. Han är pigg och lyhörd att rida och hoppar med försiktighet och bra teknik .Speedy betyder väldigt mycket för mig då han var min första ponny och lärt mig så extremt mycket på honom.En riktig läromästare. Han är även till salu för de som är intresserade lämna en kommentar så får du min mailadress och telefonnummer så är det bara att ringa om du vill ha mer information.


Monday oh monday

Måndag idag , men helt ok för jag har höstlov! Så det är chill, Min kära pappa höll på med Gud vet vad i köket i morse så nu är jag vaken lite för tidigt för min smak när man är ledig! Men vad händer idag är väl att troligtvis ta en trim lektion på Roma för Jens , syster kanske är med på caqiue och tror jag ska rida Lilleman innan oxå.Blir lite dressyr trim på honom med.Presentation om dom andra hästarna kommer idag oxå !
Roma och Lilleman får stå för bilden.


Bilderna

Är det bara jag som inte ser bilderna i det senaste inlägget?tekniken jobbar inte med mig... Men testar att lägga ut dom igen nu :) fred ut
//Hanna


Roma

Roma 
Regazzoni- Napoleon 
Roma är ett fux sto född -99 .163 cm i mankhöjd och svensk halvblod. Roma har vi ägt i 1 1/2 års tid tror jag ,först var det pappa som red henne och tävlade Men sen jobbade han så mycket så att jag fick ta över,Vilket jag är jätte glad över ! Roma är undebar på de flesta sätt och är mycket samarbets villig för att vara fux märr ;) just nu tävlar vi 110-120 hoppning .Roma har tidigare gått 140 hoppning och målet såsmåningom är att kvla junior sm. Är alltid positiv i hoppning och ställer upp till 100% min stjärna . Så nu hoppas jag att ni vill följa vår utveckling i framtiden. Här är lite bilder på min snygging!
 
//Hanna

Hejsan !

Mitt namn är alltså Hanna.( no shit) Men jag är i alla fall 15 år gammal tjej från linköping . I bloggen kommer jag skriva om mina 3 hästar som alla tävlas i hoppning av mig och min tvillingsyrra Vilma, mitt vanliga liv i skolan,mode,kompisar ,tävling och träning. ja ni get the point:) Jag tycker även om att fota så det blir väl lite sånt oxå ! man kommer skriva mer utförligt om hästarna poäng om mig själv senare. Ha det bra ! Bjuder på en bild på lilla mig under tiden:)
 
// Hanna

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0