Världens finaste ponny är såld.


Sjuk,ful och sur

Är sjuk , igen!!!!!!!! Min hals är sjukt svullen har typ två feta bölder . Mysigtmysigt. Ser ut som rymling från ett mentalsjukhus, plus att jag är grinig på att vara sjuk,skolan och all detta plugg. Nu ska jag sluta tjura och plugga lite fysik. Vem gillar inte att läsa om radioaktiva ämnen en måndag kväll som denna?


Sjuk,ful och sur

Är sjuk , igen!!!!!!!! Min hals är sjukt svullen har typ två feta bölder . Mysigtmysigt. Ser ut som rymling från ett mentalsjukhus, plus att jag är grinig på att vara sjuk,skolan och all detta plugg. Nu ska jag sluta tjura och plugga lite fysik. Vem gillar inte att läsa om radioaktiva ämnen en måndag kväll som denna?
Bjuder på en gammal bild när en sminkning gick liiiiiiiiite ur styr


Tired girl

Trött tjej här, Ullared igår var awesome! Köpte lite allt möjligt typ en tröja,hörlurar,skärp,lampa,converse och lite smink och krämer . Rolig dag med underbara personer! Idag hämta jag ut mitt id kort ( ser ut som en invalid mask) och sen iväg till stallet , Romis fick skritta ut i 1 timma , sen red jag även en d-ponny i vårat stall,Svea. ( i dressyr sadel!!!!!!!!!) . Duktig hoppryttare, hon var väldigt fin och kunde jobba henne mer i galoppen än jag känt tidigare. Rolig liten ponny det där:)
Bjuder på lite visdoms ord oxå!


Påväg hem

Tränat klart nu, mycket nyttig träning! När jag sätter mig ner och rider så blir det riktigt bra. Super att kunna fortsätta imorgon, och på torsdag bär det av till Ullared med fina vänner! Lov gillar vi mycket:)


Resultat

Var och tävla i Mjölby i lördags. I 110 hade jag ett retligt pet men en super runda! Nöjd! Pappas tränare från Stockholm var där så fick en del beröm från honom. Jätte roligt! I 120 var hon pigg som attan , desto högre desto bättre tycker hon! Vart lite flack på en oxer och fick ner en bom , sen på ett räcke så fick vi ett till retligt pet. Hörde inte ens att hon nudda :/ var nöjd med den här rundan oxå! Börjat rida på ett helt annat sett och är mycket säkrare i mig själv . Känns som en lovande säsong !


Work

Jobbat i stallet hela dagen idag , in och ut släpp av 20 hästar , fodra och 12 boxar mockade. Lite jobbigt men roligt! Red även ut chaqiue och Roma fick gå på pessoa selen i ridhuset. Varit duktig och putsat både idag och igår så nu är alla grejor tipp topp. Som det ska vara:) jätte taggad till team träning i morgon och i övermorgon! Sorry för den extremt kassa uppdateringen!


Godmorgon

Hade nationellt prov i 3 h igår , ytterst trevligt! Annelie var sjuk så hoppa hemma för Jens istället . I början var jag lite spänd och då kändes det sådär , men fick superfina språng mot slutet och en bra känsla, tabbade mig Dick rejält en gång . Men det är sånt som händer , blir lite osäker och rider på och sen ser jag att det blir fel och bromsar . Men när jag bara sitter och väntar ser jag avstånden och kan anpassa hur lätt som helst! Men kändes i allafall väldigt bra alla andra språng.


Monday

Fick inte åka till stallet igår:( hade 38 graders feber fortfarande så det var väl inte så konstigt igentligen. Sov typ 13 timmar inatt. Men mår mycket bättre nu! Var hemma från skolan idag men ska gå imorgon , hade bara tre lektioner idag med. Ska ut till stallet sen tror jag och longera Roma som inte gått på 3 dagar tror jag, nu sitter jag och pluggar lite fysik. Ska väl fortsätta med det nu


Feb. 02, 2013

Tänkte tvinga min stackars kropp ut till stallet imorgon ,med feber och allt skritta kan jag nog i alla fall, ska prova ett nytt bett på Roma som min equiterapheft rekommenderade på henne . Ett gag, ska bli spännande att se hur hon går på det , tror det kommer fungera bra. Tröttna på melodifestivalen efter 2 låtar. Så nu ser jag på någon film istället . Hoppas ni har haft en bra lördag !


Fan ta influensa!

En av de få sakerna jag hatar här i livet är att vara sjuk! Så fruktansvärt och onödigt. Man missar massor i skolan och man kommer ur sina rutiner. Extremt irriterande! Skönt att vara hemma från skolan ibland men 1000 ggr så jobbigt att komma tillbaka sen. Saknar mina små hästar oxå:(


En av världens bästa filmer


En favoritbild utav många


Förkyld

Är super förkyld och kan knappt prata. Mycket trevligt! Eller inte... Kära syster får ta hästarna medans jag ligger typ död här hemma. Tittar på hart of dixie atm, funderar på att baka något. Har fruktansvärt tråkigt så då blir det bakning! Söt bild från en uteritt förra veckan


RSS 2.0